Beveiliging

Het is van belang dat uw gegevens, documenten en data goed beschermt worden zodat niemand er misbruik van kan maken. Door op een verkeerde link te klikken kan er al een virus in je systeem geïmplementeerd worden en niemand wil dat zijn of haar wachtwoorden of bankgegevens in verkeerde handen komen. Hoe kan dit voorkomen worden? Door een goede beveiligingssoftware te installeren. Slegers Computers kan u hierin tegemoet komen en er dus voor zorgen dat u veilig op internet kunt surfen.

Aanvallen tijdens online bankieren en winkelen, dubieuze websites, verdachte e-mails? Geen probleem. Gebruik gewoon het internet, wij zorgen voor de rest.

Uw gegevens zijn heilig voor u? Dat kunnen we goed begrijpen. Daarom hechten wij veel belang aan de hoogste gegevensbeveiliging. En wij zorgen ervoor dat uw gegevens van u blijven. Gegarandeerd.

Met Slegers computers haal je een echte specialist in huis

Na jaren ervaring kunnen we stellen dat Slegers computers inmiddels specialist is in IT & ICT consultancy. Of u nu op zoek bent naar  een partij die kan voorzien in een uitgebreid IT advies of naar een partij die ervoor zorgt dat de ICT binnen het bedrijf zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Combineer deze kennis met een mensgerichte- en persoonlijke aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het beschermen van de waardevolle systemen en data van uw bedrijf en dan kom je tot de kern van Slegers computers.

Onze werkwijze

Slegers computers zorgt voor de juiste inrichting en het beheer van uw systemen. Daarnaast bekijken we  of bepaalde werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd en hoe ICT daarbij kan ondersteunen. Daardoor kunnen we u doelgericht voorzien van ICT advies op verschillende expertises op het gebied van ICT, zoals beveiliging, clouddiensten en Office 365.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en we geven jou graag advies op maat.

Firewall

De meest bekende vorm van beveiliging en controleert zowel ingaande als uitgaande verbindingen. Deze controle biedt wanneer nodig bescherming tegen hackers.

Virusscanner

Dit wordt vaak in 1 adem genoemd met een Firewall. Deze tool biedt ook bescherming tegen schadelijke software en draait op de achtergrond. Hierdoor werkt een virusscanner pro-actief.

Anti-Spam

Als we het over spam hebben bedoelen we reclame en phishingmails. Deze tool zorgt ervoor dat deze berichten onderschept worden zodat u ze niet opent, met alle gevolgen van dien.

Back-up in Cloud

Zorg ervoor dat back-ups automatisch en versleuteld opgeslagen worden in de cloud. Denk hierbij aan Dropbox of Google Drive.

Anti-Ransomware

Dit zorgt ervoor dat ‘criminelen’ uw bestanden kunnen versleutelen met alle gevolgen vandien.

BankGuard

Staat garant voor veilig online bankieren en winkelen. Door gepatenteerde technologie wordt uw browser beschermt tegen manipulatie door criminelen die uw gegevens willen misbruiken.

Kinderbeveiliging

Kinderen kunnen onbewust op websites en pagina’s die komen die niet voor hen bestemd zijn. Zorg ervoor dat u het internetgebruik van uw kinderen kunt controleren. Stel bijvoorbeeld gebruikstijden in en laat uw kinderen enkel op goedgekeurde sites surfen.

Virusscanner

Door parallel werkende technologieën kunt u vertrouwen op de hoogste identificatiecijfers. Ieder uur ontvangt u nieuwe virus handtekeningen waardoor de beste beveiliging tegen schadelijke software gewaarborgd wordt.

Exploitbeveiliging

Hiermee ondervindt u geen hinder van beveiligingslekken in pakketten zoals Office en PDF-lezers. Criminelen kunnen geen misbruik maken van de lekken en bij uw bestanden.