Consultancy

Het doel van onze IT & ICT consultancy is simpel; wij zorgen ervoor dat u het maximale uit zijn ICT kunt halen. Dit doen wij door middel van het geven van uitgebreid advies over hoe uw ICT het beste kan bijdragen aan het behalen van operationele-, en/of strategische doelstellingen. De ICT moet u en uw medewerkers ondersteunen in het werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met u te doen. Het moet processen efficiënter maken en het moet flexibel zijn zodat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering.

Met Slegers computers haal je een echte specialist in huis

Na jaren ervaring kunnen we stellen dat Slegers computers inmiddels specialist is in IT & ICT consultancy. Of u nu op zoek bent naar  een partij die kan voorzien in een uitgebreid IT advies of naar een partij die ervoor zorgt dat de ICT binnen het bedrijf zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Combineer deze kennis met een mensgerichte- en persoonlijke aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het beschermen van de waardevolle systemen en data van uw bedrijf en dan kom je tot de kern van Slegers computers.

Onze werkwijze

Slegers computers zorgt voor de juiste inrichting en het beheer van uw systemen. Daarnaast bekijken we  of bepaalde werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd en hoe ICT daarbij kan ondersteunen. Daardoor kunnen we u doelgericht voorzien van ICT advies op verschillende expertises op het gebied van ICT, zoals beveiliging, clouddiensten en Office 365.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en we geven jou graag advies op maat.