Diensten

Slegers computers - Merken - monitor

Met onze diensten proberen wij een zo breed mogelijk pakket aan te bieden zodat we u van A tot Z kunnen voorzien in uw klantwens. Of het nu gaat om één enkele laptop of desktop zodat u persoonlijk vooruit kan of om een compleet ingericht systeem voor uw bedrijf. Door deze integratie aan ons over te laten kunt u zich focussen op uw onderneming en integreren en installeren wij alle software en hardware. Alleen wanneer alles gebruiksklaar is en naar wens werkt zijn wij tevreden. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Office 365

Office 365 biedt een totaal pakket met alle gewenste office pakketten zoals Outlook, Word, Excel etc. Met behulp van deze cloud oplossing heb je de zekerheid dat jij en je medewerkers altijd en overal het volledige Office-pakket kunnen gebruiken. Vanaf je tablet, laptop en smartphone kun overal en altijd bij je bestanden en Office programma’s.  Zowel online als offline ben je van alle gemakken voorzien.
 
  • Alles van Office in de Microsoft-cloud
  •  Helemaal op jouw wensen ingericht
  • Gebruiksvriendelijke omgeving
Slegers computers - Office-365
Slegers computers - merken - Ubiquiti Unifi

WiFi / LAN

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet en als het aan ons ligt hoeft u ook nooit meer zonder te zitten. Wij sluiten complete netwerken aan waarin u vrij bent te kiezen tussen bekabeld, wifi of een combinatie hiervan. Helaas weten wij ook dat er veel virussen op de loer liggen en deze virussen zich via uw netwerk in uw systeem willen nestelen. Wij zorgen er dan ook voor dat het netwerk volledig beveiligd wordt tegen spam en/of virussen zodat u veilig binnen uw netwerk kan opereren.

Data recovery

Mocht uw pc/laptop/telefoon/tablet of externe schijf gecrasht of encrypted zijn. Dan kunnen wij vaak nog iets voor u betekenen. Door een diagnose kan de schade beoordeeld worden en na akkoord hersteld worden

Slegers computers - Diensten - Data Recovery
Slegers computers - Diensten - Backup Service

Cloud backup

Bescherming tegen bedreigingen. Steeds meer mensen kiezen voor cloud-based backup diensten voor hun bestanden en documenten. Het opslaan van uw bestanden in de cloud betekent dat ze beschermd zullen worden van bedreigingen zoals stroomuitval, harde schijf falen, diefstal, virussen, overstromingen, encryptie en branduitbraak. Zowel uw computer als externe harde schijf kunnen worden vernietigd door vuur of een overstroming. De cloud neemt deze bedreigingen voor uw bestanden weg en geeft u gemoedsrust, omdat u er zeker van bent dat uw informatie veilig is opgeslagen en beschermd tegen dit soort gevaren.

De bestanden worden ook versleuteld en beveiligd opgeslagen onder de ISO-norm 27001. U kunt zelf bepalen wanneer en wat er opgeslagen moet worden. Door de software bent u verlost van een extra taak op een dag.

Consultancy

Slegers computers voorziet u van het juiste advies en zorgt ervoor dat jouw werkplek altijd is uitgerust met de juiste  IT-apparatuur en software. Hierdoor kan jij je beter richten op jouw eigen onderneming en dus het maximale uit jouw werkdag halen.

Slegers computers - Diensten - Advies
Slegers computers - Diensten - Garantie

Garantie

Onze diensten stoppen niet na de aanschaf en installatie van het product. Ook de service na aanschaf hoort vanzelfsprekend bij het totaalpakket waarbij het niet uitmaakt of het nu om een kleine of grote ingreep gaat. Slegers Computers staat altijd paraat om u te helpen.  Op alle nieuwe desktops en laptops biedt Slegers Computers 2 jaar garantie. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit is het altijd mogelijk dat er iets kapot gaat, als dit het geval is dan neem even contact met ons op zodat we een passende oplossing aan kunnen bieden.

Reparatie

Wanneer er een reparatie nodig is om uw apparaat of software weer werkend te krijgen zullen wij u daarin helpen. Wanneer mogelijk komen wij de reparatie direct op locatie uitvoeren. Wanneer dit helaas niet mogelijk is spreken we een passende oplossing af. Indien noodzakelijk en mogelijk is er vervangend materiaal beschikbaar zodat u niet zonder komt te zitten. Wij zijn bedreven in de reparatie van alle merken laptops en desktops en kunnen de reparatie dan ook meestal op korte termijn realiseren. Mocht dit echter niet mogelijk zijn door bijvoorbeeld nieuwe onderdelen zullen wij met onze leveranciers schakelen om dit zo spoedig mogelijk in huis te hebben en de reparatie af te ronden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw apparaat na reparatie weer naar behoren werkt zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft.

Slegers computers - Diensten - Reparatie
Slegers computers - Diensten - Verkoop

Verkoop

Bij Slegers Computers kunt u terecht voor nieuwe desktops, laptops, tablets en randapparatuur. Om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen gebruik kunt maken van onze producten bieden wij u enkel A-merken aan. Wij staan zowel achter de kwaliteit en levensduur als de fabrieksgarantie van deze merken waardoor we ook 100% achter de verkoop van deze merken staan en deze met alle vertrouwen aan u kunnen leveren. 

Schaderapport

Mocht er schade ontstaan zijn aan uw laptop of desktop dan kunt u ook bij ons terecht voor een schaderapport, hiermee kunt u naar de verzekering om te kijken voor een passende vergoeding. Is uw systeem gecrasht? Geef de hoop niet op; er bestaat een kans dat we alsnog uw bestanden kunnen behouden of achterhalen.

Slegers computers - Diensten - Schade Rapport