Office 365

Het is mogelijk om Office 365 rechtstreeks bij Slegers computers af te sluiten. Naast de technische ondersteuning verzorgd Slegers computers ook de inrichting van Office 365 zodat u snel en zorgeloos aan de slag kunt.

Altijd actueel met office 365

Office 365 is een verzamelpakket van meerdere Microsoft producten. Zo zit het volledige Office pakket erin met de vertrouwde Microsoft programma’s Word, Excel, Powerpoint, Acces, Onedrive en Outlook die je installeert op je pc of laptop. Daarnaast bevat Office 365 ook Microsoft Office Online zodat je vanuit je webbrowser een Word document kunt bewerken of een Excelsheet kunt aanvullen. In Office 365 zit bovendien het pakket Microsoft Office Mobile dat je installeert op je tablet of telefoon.

Ook OneDrive, de cloud opslag van Microsoft wordt meegeleverd met Office 365. En natuurlijk Exchange Online, de uitgebreide emailserver van Microsoft zodat je je emailarchief, agenda en adresboek naadloos kunt synchroniseren met al je apparaten.

Zo maak je met Office 365 jouw bedrijf tot een flexibele organisatie die aan alle verwachtingen kan voldoen en goed inspeelt op de eisen van deze tijd. Office 365 is altijd voorzien van de meest recente softwareversies van de Microsoft-producten. Bovendien is het veilig. Alleen jij bepaalt wie er bij de bestanden kan. Voor buitenstaanders zijn ze niet toegankelijk.

Slegers Computers wil graag met jou de mogelijkheden bespreken en bekijken welk pakket van Office 365 het beste past uw situatie.
Office 365 bestaat uit de volgende onderdelen:

Microsoft Office
Dit is de normale desktopversie van het vertrouwde Office die bestaat uit onder andere Word, Excel, Powerpoint, Acces, Onedrive en Outlook. Deze software wordt zoals u gewend bent geinstalleerd op je Pc, laptop of Mac.
Met Office 365 bent u altijd verzekerd van de meest recente versie van Office.

Slegers computers - Office-365
Slegers computers - Office-365 - icons

Microsoft Office Online
Hiermee kun je via je webbrowser inloggen en de Office pakketten direct gebruiken. Je hoeft dus geen software vooraf te installeren en je hebt dus ook geen aparte licentie voor deze computer nodig. Dit is handig als je als gast inlogt op een Pc of laptop waar je normaal gesproken niet op werkt. Je kunt dan in Microsoft Office werken zonder dat dit pakket is geïnstalleerd.

Microsoft Office Mobile
Dit is de mobiele versie van Office die geïnstalleerd wordt op telefoons en tablets. Hiermee kun je in Word, Excel, Powerpoint, Onedrive en Outlook werken op bijvoorbeeld je iPad, iPhone of Android-telefoon/tablet. De software is aangepast aan het kleinere schermformaat van deze apparaten en is geschikt om met touch te bedienen. Om documenten uit te wisselen tussen de mobiele apparaten en je vaste computers wordt gebruik gemaakt van One Drive.

Office_mobile - Slegers computers
Slegers computers - Onedrive

One drive.
OneDrive is de cloudopslag van Microsoft. Je krijgt hierbij standaard 1 tb tot je beschikking ( uitbreiding is altijd mogelijk) Hiermee kun je de Office-documenten en al je bestanden van je bedrijf of thuissituatie in de cloud brengen zodat je altijd en overal toegang hebt tot deze gegevens. Je kunt heel makkelijk al je bestanden hierheen slepen, het is overal beschikbaar en je kunt mappen delen met collega’s.

Exchange online
Dit is de uitgebreide e-mailservice van Microsoft. Zonder dat je als bedrijf een eigen Exchange server hoeft aan te schaffen kun je nu gebruik maken van alle mogelijkheden van Outlook. Je kunt hierbij gebruik maken van je eigen domeinnaam van je bedrijf zoals naam@jebedrijfsnaam.nl.
Er is een naadloze synchronisatie van je hele email, agenda, contacten en taken met al je apparaten: Pc, Mac, laptop, tablet, telefoon, etc. Als je dat wilt kun je deze gegevens met je collega’s delen.

Slegers computers - Exchange

Office 365 via Slegers Computers?

Mochten er tijdens de abonnementsperiode technische problemen optreden, dan staat Slegers computers klaar om u problemen op te lossen en van extra advies te voorzien. Slegers computers biedt veel flexibiliteit door te werken met maandabonnementen, dan kun je dit op elk gewenst moment opzeggen.