Slegers Computers

Over ons

Met meer dan 13 jaar ervaring gaat Slegers Computers geen uitdaging uit de weg. Of u nu persoonlijk op zoek bent naar een nieuwe laptop of u een compleet geïntegreerd systeem nodig heeft voor uw organisatie wij kunnen dit voor u realiseren. Na inventarisatie van uw vraagstuk bekijken wij de mogelijke oplossingen, wanneer wij samen overeengekomen zijn welke oplossing voor u geschikt is zullen wij de benodigde apparatuur gereed maken voor gebruik zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Bij Slegers Computers kunt u ook terecht voor reparatie van uw hardware en software. We repareren alle merken computers en laptops en streven ernaar om dit bij u op locatie te doen. Blijkt er meer tijd voor nodig of zijn nieuwe onderdelen noodzakelijk? Dan zetten wij alles op alles om u hierin zo snel mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard sluiten we uw hardware na de reparatie weer naar behoren aan, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Ook voor het aanleggen en beveiligen van een draadloos of een bekabeld netwerk staat Slegers Computers voor u klaar. Daarnaast is het van belang dat uw computer, laptop en netwerk goed beveiligd zijn met het oog op hackers en virussen: met de implementatie van een virusscanner en een firewall zijn wij u graag van dienst.

Ook goed om te weten:
Slegers Computers stelt graag een schaderapport op voor de verzekering als uw computer of laptop beschadigd is door bijvoorbeeld een vloeistof of overspanning. Is uw systeem gecrasht? Geef de hoop niet op; er bestaat een kans dat we alsnog uw bestanden kunnen behouden of achterhalen.

Als u op dit moment een vraag voor ons heeft neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord om u verder te helpen. Heeft u liever dat we bij u langskomen dan is dat uiteraard geen probleem. Wij plannen dan op korte termijn een afspraak in om uw vraagstukken te kunnen beantwoorden.