Verkoop

Wij gaan verder dan alleen verkoop

Bij Slegers Computers kunt u terecht voor nieuwe desktops, laptops, netwerk apparatuur, software tablets en randapparatuur. Om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen gebruik kunt maken van onze producten bieden wij u enkel A-merken aan. Wij staan zowel achter de kwaliteit en levensduur als de fabrieksgarantie van deze merken waardoor we ook 100% achter de verkoop van deze merken staan en deze met alle vertrouwen aan u kunnen leveren. Naast de fabrieksgarantie biedt ook Slegers Computers 2 jaar garantie op laptops en pc’s. 

Voor de meer fanatieke gebruikers kan er ook gekozen worden voor een zelfbouwcomputer. Hierin bieden wij een breed assortiment producten aan zodat het zelfbouwproject voorzien kan worden van alle gewenste componenten. Ook hier worden enkel A-merken geleverd zoals: Asus, Corsair, Intel, Kingston, Samsung, Western Digital. Is een zelfbouwproject u te ingrijpend maar heeft u wel speciale wensen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Systemen die u bij ons aanschaft zijn (indien mogelijk) naar wens aan te passen, hiervoor zetten we een maatwerk traject op. De verkoop gaat altijd in samenspraak waarin we kijken welke wensen en eisen u stelt aan het systeem. Wij weten exact welke onderdelen het beste op elkaar aansluiten en welke dus het beste voldoen aan uw wensen en eisen. Wij begeleiden het hele traject zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken. Uiteindelijk zullen wij ook de installatie bij u op locatie uitvoeren. Daarbij hoort uiteraard ook dat het systeem compleet gebruiksklaar is en we u de werking uitleggen, hierdoor kunt u direct na oplevering aan de slag met uw nieuwe systeem.

Slegers computers - garantie

Garantie

Naast de standaard fabrieksgarantie profiteert u ook van Slegers Computers garantie

Slegers computers - Reparatie

Maatwerk

Wij zijn in staat uw systeem samen te stellen naar uw eisen en wensen

Slegers computers - location logo

Op locatie

Om ervoor te zorgen dat u direct aan de slag kan met uw systeem installeren wij bij u op locatie

Onze merken

Hieronder een overzicht van enkele toonaangevende merken die in ons assortiment te vinden zijn. Heeft u vragen over één van deze merken neem dan gerust contact met ons op.