WiFi / LAN

Slegers Computers legt voor u het snelste netwerk aan. Dat kan met een bekabeld netwerk of in combinatie met een wifi netwerk. Wij komen altijd eerst op locatie om de situatie in te schatten en een offerte op te maken. Dan installeren we het gewenste netwerk en stellen we alles veilig en vertrouwd af.

Hierbij kan de keuze gemaakt worden voor een guest netwerk in te stellen. Dat wil zeggen dat de gasten die u ontvangt niet in ander netwerk apparaat kan inloggen. Denk aan een pc/laptop maar ook bv op een geluidssysteem.

U mag ook uw eigen netwerknaam (ssid) en een wachtwoord bedenken. We maken dan 1 netwerk zodat u niet verschillende netwerken en wachtwoorden moet invoeren. 

Tevens sluiten wij alle netwerkapparatuur aan op het nieuwe netwerk. Denk bijvoorbeeld aan uw printer, nas, geluidssystemen, domotica, thermostaat enz.

U mag het netwerk een week testen mocht het niet goed zijn dan kunnen we het netwerk aanpassen of een andere oplossing aanbieden.

Wij gebruiken altijd A-merk netwerkapparatuur denk aan Ubiquiti unifi en Netgear producten. Tevens kunnen wij het netwerk beveiligen met een firewall. Hierdoor wordt het netwerk beschermd tegen hackers